FLOOR | Cultureel Platform HvA

Uitreiking docent van het jaar 2024

Evenement

And the winner is… Op donderdag 6 juni maken we de Docent van het Jaar 2024 bekend. Ben jij erbij om jouw docent aan te moedigen?

We maken er een Oscarwaardige uitreiking van met speeches van onder anderen de winnaar van vorig jaar Hanneke Velthuijsen, optredens van Luka Bloom en Lisa Tsibidakis, en een rode loper. De presentatie van deze zomerse avond is in handen van Sameha Bouhalhoul (docent Social Work) en Pedro Sarican (student Creative Business).

Per faculteit is er een docent genomineerd. Wil je weten wie van deze 7 docenten ervandoor gaat met de titel 'Docent van het Jaar 2024'? Trek je mooiste zomer outfit aan en kom naar de uitreiking. Afsluitend is er een afterparty met cocktails.

🗓️ Donderdag 6 juni 2024
⏱️ 16.45 – 18.00 uur + afterparty
📍 FLOOR - Wibautstraat 3b, Amsterdam
🌸 Dresscode: Summer Chic
♿️ Rolstoelvriendelijk
🤝‍ FLOOR x Studentenzaken

Luka Bloom

Luka Bloom

Luka Bloom

Luka Bloom is een 24-jarige singer-songwriter opgegroeid in Limburg. Met een zachte, maar krachtige aanwezigheid brengt ze een unieke sfeer in de Nederlandse muziekscene.

Luka haalt inspiratie uit haar persoonlijke reis en de wereld van soul, funk en R&B. Met drie onafhankelijk uitgebrachte nummers heeft Luka Bloom stilletjes het publiek betoverd. Elk nummer is een verhaal geweven met persoonlijke ervaringen en emotionele diepgang, in de hoop luisteraars een gevoel van bevestiging te geven in hun reis van zelfontdekking.

Lisa Tsibidakis

Lisa Tsibidakis

Lisa Tsibidakis

Lisa Tsibidakis (zij/die) is schrijver, spoken word-artiest en multidisciplinair maker met een passie voor het woord ‘interessant’. Daarnaast zit ze in het laatste jaar van de opleiding Creative Business. In het schrijfproces is hen voornamelijk op zoek naar verbanden tussen situaties en gedachten, om daar patronen en uiteindelijk ook oplossingen in te vinden.

In de afgelopen periode hebben HvA-studenten hun succesverhaal kunnen delen over hun docent in de vorm van een video. Hiermee nomineerden ze hun docent voor deze prijs. Tijdens de uitreiking staat waardering voor HvA docenten centraal. Meer weten over Docent van het Jaar? Klik hier!

Gepubliceerd door  FLOOR 27 mei 2024

Datum

Startdatum 06 jun

Tijd

16:45 - 18:00 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955