FLOOR | Cultureel Platform HvA

Workshop: Erotisch Kleien

FLOOR x Venae

Evenement

Zin in een middag lachen, creatief bezig zijn en taboes doorbreken? Dan is dit de perfecte workshop voor jou!

Cultureel platform FLOOR en studievereniging Venae organiseren een gezellige middag waarin je met klei je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Tussendoor kan je genieten van een gratis drankje en snacks. De workshop wordt geleid door Ihwanta van De Seksualiteitschool. Tijdens de workshop vertelt ze meer over diversiteit in geslachtsorganen, de invloed van media op lichaamsbeeld en andere fun facts.

📆 Woensdag 22 mei 2024
⏱️ 16.30 - 17.30 uur
📍De Cura, Nicolaes Tulphuis | Tafelbergweg 51, Amsterdam
💰 Gratis toegang
♿️ Rolstoelvriendelijk

LET OP: Dit evenement vindt plaats in de Cura in het Nicolaes Tulphuis (Tafelbergweg 51, Amsterdam). De Cura vind je op de begane grond van het NTH, rechts naast de hoofdingang.

Over De Seksualiteitschool

Bij De Seksualiteitschool zien we het begrip seksualiteit als een breed, veelomvattend onderwerp. Het is voor de meeste mensen een aanzienlijk deel van hun identiteit. Door seksualiteit bespreekbaar te maken vind je ontspanning in je werk en persoonlijke leven. Je ervaart geen taboes en kan dichter bij de kern van menselijke contact komen.

Ihwanti van Hulst

Ihwanti van Hulst

Over Ihwanti van Hulst (zij/haar)

Ihwanti (1997) heeft Klinische Ontwikkelingspsychologie en Pedagogische Wetenschappen gestudeerd, met een specialisatie in Youth at Risk aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft gewerkt als voorlichtingsdocent voor Tienerwijs, waar het haar taak was om een veilige en open sfeer creëren waarin kinderen vrijuit konden leren en praten over de pubertijd en seksualiteit. Sinds 2021 werkt zij als gastdocent voor Lang Leve de Liefde op het MBO. Ze is ervan overtuigd dat het voeren van open gesprekken en het ter discussie stellen van vooroordelen, bijdragen aan een positievere benadering van seksualiteit. Hierbij staat vertrouwen en respect voorop. Haar achtergrond in psychologie en pedagogiek, ervaring als docent, en haar passie voor preventieve hulpverlening komen samen in haar rol als projectmedewerker en trainer bij De Seksualiteitschool.

Over FLOOR

FLOOR is het culturele platform van de HvA, waar je terecht kan voor allerlei verschillende gratis evenementen die in verbinding staan met cultuur en maatschappelijke kwesties. De events zijn divers: workshops, filmscreenings, panelgesprekken, (bijna) alles is mogelijk. We organiseren toegankelijke events te die leuk zijn en ook nog ergens over gaan. Tot nu toe programmeerde FLOOR vooral op de Amstelcampus, maar vanaf nu ook bij de faculteit Gezondheid!

Gepubliceerd door  FLOOR 30 april 2024

Datum

Startdatum 22 mei

Tijd

16:30 - 17:30 uur

Locatie

Nicolaes Tulphuis (NTH) en Tania Leonhuis (TLH) | Gezondheidscampus

Tafelbergweg 51

1105 BD Amsterdam

020 595 4111