FLOOR | Cultureel Platform HvA

De gedragskundige bij de politie

Psychologie Toegepast #5

Evenement

Als politieagent kom je veel leed tegen maar zie je gelukkig ook veel moois. Je staat met beide benen in de maatschappij en (her)kent het leven als geen ander. Je bent voortdurend in contact met de mensen om je heen. In deze laatste aflevering van Psychologie Toegepast neemt Petra Verlaan, docent aan de politieacademie, ons mee in haar verhaal.

🗓️ Vrijdag 19 april 2024
⏱️ 14.30 - 15.30 uur (inloop vanaf 14.15 uur)
📍 FLOOR - Wibautstraat 3b
♿️ De eventruimte is rolstoeltoegankelijk
💰 Gratis toegang

Over Petra Verlaan

Na jaren ervaring als rechercheur bij de zedenpolitie werd het tijd voor iets anders en is Petra de opleiding Toegepaste Psychologie begonnen. Een vak dat een-op-een toepasbaar is op het werken bij de politie. Petra zegt: “Je staat midden in de maatschappij en ontwikkelt skills op vele gebieden: sociale vaardigheden, communicatie en onderzoek. Niet verwonderlijk dat daar ook veel vacatures openstaan.” Petra is nu docent tactisch juridisch verhoor. Onderzoek, kennis en vakmanschap overbrengen naar de nieuwe politiemensen vormt voor haar een mooie combinatie van praktijk en theorie.

Petra Verlaan 

Petra Verlaan 

Bianca Klein

Bianca Klein

Over Bianca Klein

Bianca Klein heeft, net als Petra Verlaan, de opleiding Toegepaste Psychologie aan de HvA gevolgd. Zij geeft inmiddels met veel plezier les aan de tweedejaars studenten van deze opleiding.

Gepubliceerd door  FLOOR 19 maart 2024

Datum

Startdatum 19 apr

Tijd

14:30 - 15:30 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955