FLOOR | Cultureel Platform HvA

Een gezonde leefstijl

Psychologie Toegepast #4

Evenement

Tijdens deze ‘Psychologie Toegepast’ hebben we het over een gezonde leefstijl. Toegepaste Psychologie alumni Grace de Wolf komt langs en vertelt over de stap die zij nam om haar eigen onderneming op het gebied van leefstijlcoaching te beginnen. Ook vertelt ze over de regionale samenwerking op het gebied van positieve gezondheid en leefstijlbevordering.

Psychologie Toegepast

FLOOR organiseert samen met de studie Toegepaste Psychologie (TP) een reeks van vijf evenementen. Tijdens deze programma's nodigen we alumni van de studie (TP) uit die werkzaam zijn in het diverse TP-werkveld. Onder leiding van een host interviewt het publiek deze alumni over hun expertise en werkervaringen.

Over Grace de Wolf

Grace de Wolf is alumni van de studie Toegepaste Psychologie. Ze studeerde af in 2018. En al wist ze dat ze breed inzetbaar was, wat haar kwaliteiten en talenten waren, toch was het even zoeken naar de functie die dit alles omvatte. Grace vertelt: “Nu een aantal jaren later ben ik werkzaam bij het Amsterdam UMC op het leefstijlloket als leefstijlmakelaar en heb ik mijn eigen onderneming: Grace de Wolf leefstijlcoaching. Ik ben mijn passie gaan volgen. Ik neem je heel graag mee in een realistische carrièrereis die mij heeft gebracht waar ik nu ben: een plek waarin ik inderdaad mijn talenten, kwaliteiten en creativiteit goed kan benutten. Dat geeft zelfvertrouwen en kracht!

Over moderator Dennis Breet

Dennis Breet is docent bij de opleiding Toegepaste Psychologie maar ook alumnus van diezelfde opleiding. Na het behalen van zijn diploma heeft hij een Master Psychologie van Gezond Gedrag gedaan en kort als zelfstandige gewerkt. Een groot deel van zijn werk is Dennis bezig met anderen leren hoe zij iemand kunnen coachen richting gezond gedrag. Dat doet hij zowel binnen als buiten de HvA.

Gepubliceerd door  FLOOR 8 maart 2023

Datum

Startdatum 24 apr

Tijd

14:30 - 15:30 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955