FLOOR | Cultureel Platform HvA

Open podium: Plug and Play

CREA X FLOOR

Evenement

Op 15 april slaan CREA en FLOOR de handen ineen voor Plug and Play, het open podium van CREA. Deze editie is namelijk speciaal voor performers van de HvA. Theater, mime, spoken word, dans en muziek: iedereen is welkom. Ben jij opkomend HvA-talent en wil je bij ons komen optreden? Of zie jij het zitten om op de planken te staan als host of afsluitende band? Meld je dan snel aan. Niet performen maar wel komen kijken? Dan ben je als publiek natuurlijk ook van harte welkom.

Aanmelden als artiest

Iedere act duurt maximaal 6 minuten. Voor de host is er ook ruimte om eigen werk uit te proberen. De afsluitende band heeft 45 minuten.  Aanmelden kan tot 28 maart. Uiterlijk 3 dagen na deze datum hoor je van ons of je een plekje hebt. De organisatie doet haar best een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen. 

Aanmelden als publiek

Wat is een artiest zonder publiek? Kom dus vooral langs en ontdek het aanstormend talent dat de HvA te bieden heeft. Klik op de link hieronder en meld je aan op de website van CREA.

Over Plug and Play 

Plug and Play is CREA’s multidisciplinaire open podium dat een platform biedt aan jonge en opkomende artiesten om hun werk op te voeren en te presenteren aan een live publiek. Het is de perfecte plek voor verkenning en samenwerking tussen kunstenaars in verschillende disciplines zoals dans, (fysiek) theater, muziek en storytelling, maar ook een platform om creativiteit te delen met het publiek. 

Programma

  • 18:30 soundcheck en kort gesprek host (hiervoor word je ingedeeld) 
  • 20:15 deuren open voor publiek
  • 20:30 start 
  • 22:25 einde  
Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  FLOOR 2 maart 2023

Datum

Startdatum 15 apr

Tijd

20:30 - 22:30 uur

Locatie

CREA

Nieuwe Achtergracht 170

1018 WV Amsterdam