FLOOR | Cultureel Platform HvA

HvA College Tour met Ron Simpson

Stel je vraag aan bijzondere mensen uit je toekomstige vakgebied

Evenement

Wat is succes? Hoe ziet de weg naar succes eruit? Welke uitdagingen kom je tegen? Per HvA-faculteit organiseren we een HvA College Tour. Tijdens het event gaan we in gesprek met een bekende professional uit het werkveld. In het gesprek komt de weg naar succes uitgebreid aan bod, met alle uitdagingen en tegenslagen. Door de menselijke kant van succes een plek te geven, willen we jullie inspireren en motiveren, want tegenslagen zijn cruciaal voor groei. En jij kunt ook je vragen stellen aan onze gast.

Aankondigingsafbeelding met een foto van Ron Simpson

Onder leiding van moderator Nathan de Vries gaan we in op de professionele keuzes van onze gast, maar we zijn vooral benieuwd naar de persoonlijke motivaties, valkuilen en successen. Datgene dat niet in de studieboeken staat. Levenslessen die studenten kunnen helpen bij het maken van hun toekomstige keuzes.

Editie #2 | Faculteit FBE

Voor de tweede editie van de HvA College Tour is onze gast Ron Simpson . Ron is een award-winning ondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding en strategie. Als de onbetwiste spits van creativiteit maakt hij van concepten verhalen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat voorpagina’s veroveren.

De afgelopen 15 jaar is het carrièrepad van Ron een crazy ride geweest. Hij heeft gewerkt met merken als Red Bull, Nike, Bacardi, Netflix, Sony, Porsche en Moët & Chandon, en hij richtte het succesvolle The Avocado Show - dat binnen een jaar uitgroeide tot een internationaal franchise- en lifestylemerk. Daarnaast heeft hij Skybox opgezet: een inspiratieplatform voor young professionals.

🗓️ Dinsdag 25 april 2023

⏱️ 16.30 - 17.30 uur + borrel (inloop vanaf 16.00 uur)

📍 Faculteit FBE | Fraijlemaborg 133 - Amsterdam (Corry Tendeloohuis)

STEL JE VRAAG AAN RON

Heb je een brandende vraag voor Ron? Laat het ons alvast weten en stuur je vraag in. Je kunt ook tijdens het event je vraag te stellen, als er voldoende tijd over is.

HvA College Tour data

Binnenkort maken we de data van de overige HvA College Tours bekend.

Goed om te weten

  • Alle FLOOR-events zijn gratis

  • Tijdens de HvA College Tour wordt beeld- en geluidsmateriaal gemaakt. FLOOR heeft hierbij het recht van openbaarmaking van het portret en de geluidsopnames.

Ron’s carrièrepad is een dollemansrit geweest, vol scherpe bochten en spannende hobbels. De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende beroepen, richtte hij succesvolle bedrijven op en werkte hij samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon. Hij is medeoprichter van restaurantketen The Avocado Show dat binnen een jaar uitgroeide tot een internationale franchise en lifestyle brand.

Hij is een veelgevraagde spreker en host, en deelt zijn kennis met iedereen die daar oren naar heeft: van jonge studenten tot billionaire CEO’s.

Nathan de Vries is mediamaker en ontdekkingsreiziger in de gedachtewereld van mensen. Hij presenteerde o.a. Spuiten en Slikken bij BNNVARA en werkte voor Omroep Human. Ook was Nathan als maker betrokken bij de programmering van EYE Filmmuseum & The School of Life.

“Ik sta open voor verschillende perspectieven. Door goed te luisteren naar de ander, begrijp ik bijna iedereen.”

Fotografie Ron: Rachel Ecclestone

Gepubliceerd door  FLOOR 20 april 2023

Datum

Startdatum 25 apr

Tijd

16:30 - 17:30 uur

Locatie

Corry Tendeloohuis (CTH) | Business Campus

Fraijlemaborg 133

1102 CV Amsterdam

020 523 6311