FLOOR | Cultureel Platform HvA

ALL I want FLOOR Christmas

Kerstmarkt, kerstdiner en kerstkaraoke

Evenement

Koop kerstcadeaus tijdens de markt, eet gezellig mee en zing ongegeneerd je favoriete nummer. Op 14 december is FLOOR helemaal in de kerstsfeer en kun je aan verschillende activiteiten deelnemen.

Programma 

11:00-15:00 ⭐ Kerstmarkt

Van de University Store tot en met FLOOR zijn er 24 kraampjes met verschillende producten die bedacht en gemaakt zijn door ondernemende HvA studenten. Van duurzame kerstballen tot oorbellen, van duurzame rietjes tot de studenten scheurkalender, van bijzondere koffielikeur tot complimenten-kaartjes: je slaagt voor iedereen.

Tijdens het shoppen is er ook entertainment. Vermaak je met de 360 Kerst photobooth en laat je verrassen door een heuse goochelaar met ongelooflijke acts. Onder het genot van een gluhwein of warme choco!

15:15-17:00 ⭐ Kersthang-out

Toe aan een break of wil je lekker fröbelen? Kom bij ons chillen, maak je eigen gingerbread persoon of knutsel je eigen kerstbal/kerstkaart.

17:00-18:00 ⭐ Kerstdiner (vegetarisch buffet)

Do we need to say more?

18:00-20:00 ⭐ Kerstkaraoke

Smeer alvast de stembanden en geef de performance van je leven. Wel performen, maar ben je niet om aan te horen? Ga dan lekker lipsyncen.

Cadeaus voor Unicef 🎁

Kerst is een goed moment om stil te staan bij diegene die het minder goed hebben. Daarom verzamelen we cadeaus in voor Unicef. Heb jij nog speelgoed thuis liggen, spelen je oppaskindjes niet meer met hun autootjes en actiefiguren of vind je het leuk om hiervoor de kringloop af te struinen? Neem het speelgoed mee naar FLOOR en pak het leuk in bij de wrapping station. Zo maken we andere kinderen hier heel blij mee.

Goed om te weten

  • De kerstmarkt is op inloop
  • Voor het diner en de karaoke kun je je hieronder aanmelden
  • Gratis toegang (voor alle activiteiten)
Gepubliceerd door  FLOOR 6 december 2023

Datum

Startdatum 14 dec 2023

Tijd

11:00 - 20:00 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955