FLOOR | Cultureel Platform HvA

Sander Schimmelpenninck in HvA College Tour

Wat wil jij van Sander weten?

Evenement

Wat is succes volgens Sander Schimmelpenninck? Hoe zag zijn weg naar succes eruit? Welke uitdagingen kwam en komt hij tegen? En hoe is Sander als baas van mediabedrijf Tonny Media? We stellen hem o.a. deze vragen tijdens de HvA College Tour.

Stel je vraag aan Sander

In het gesprek met bekende professionals uit het werkveld komt de weg naar succes uitgebreid aan bod, met alle uitdagingen en tegenslagen. Door de menselijke kant van succes een plek te geven, willen we jullie inspireren en motiveren, want tegenslagen zijn cruciaal voor groei. En jij kunt ook je vragen stellen aan Sander.

Onder leiding van moderator Nathan de Vries gaan we in op de professionele keuzes van Sander, maar we zijn vooral benieuwd naar zijn persoonlijke motivaties, valkuilen en successen. Datgene dat niet in de studieboeken staat. Levenslessen die jou kunnen helpen bij het maken van je toekomstige keuzes.

Deze HvA College Tour organiseert FLOOR samen met de HvA Faculteit Maatschappij en Recht (FMR).

🗓️ Dinsdag 28 november 2023

⏱️ 16.30 - 17.30 uur (inloop vanaf 16.00 uur) + borrel

📍 FLOOR | Wibautstraat 3B – Amsterdam (HvA Wibauthuis)

♿️ De eventruimte is rolstoeltoegankelijk

💰 Gratis toegang

Over Sander

Sander Schimmelpenninck is journalist, spreker, dagvoorzitter, opiniemaker, columnist en schrijver. Hij geeft interactieve lezingen waarbij hij zijn publiek aanmoedigt hun grenzen op te zoeken. Sander presenteerde voor de VPRO het spraakmakende Sander en De Kloof, waarin hij onderzoek doet naar de vermogens- en kansenongelijkheid in ons land. In zijn boek Sander en de Brug beantwoordt hij de vraag die hij daarna uit alle hoeken kreeg door zich te richten op mogelijke oplossingen. Als dagvoorzitter schroomt hij niet om kritische vragen te stellen of kanttekeningen te plaatsen. Sander is te horen in een van de populairste podcasts van Nederland: Zelfspodcast.

Over Nathan

Nathan de Vries is mediamaker en ontdekkingsreiziger in de gedachtewereld van mensen. Hij presenteerde o.a. Spuiten en Slikken bij BNNVARA en werkte voor Omroep Human. Ook was Nathan als maker betrokken bij de programmering van EYE Filmmuseum & The School of Life.

“Ik sta open voor verschillende perspectieven. Door goed te luisteren naar de ander, begrijp ik bijna iedereen.”

Goed om te weten

  • Alle FLOOR-events zijn gratis

  • Tijdens de HvA College Tour wordt beeld- en geluidsmateriaal gemaakt. FLOOR heeft hierbij het recht van openbaarmaking van het portret en de geluidsopnames.

Vorige edities HvA College Tour

Benieuwd naar de interviews met Edson Da Graça en Ron Simpson? Bekijk of luister hier de vorige edities.

Gepubliceerd door  FLOOR 2 november 2023

Datum

Startdatum 28 nov

Tijd

16:30 - 17:30 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955