FLOOR | Cultureel Platform HvA

GO Game Changers Award #5

Evenement

Wat is het meest innovatieve, gedurfde, vriendelijke, speciale of dappere initiatief dat te maken heeft met sociaalecologische en/of economische duurzaamheid? Dat maken we bekend tijdens de 5e GO Game Changers Awards. Zorg dat je erbij bent!

De GO Game Changers Award is een evenement dat elk semester plaatsvindt. Dit initiatief geeft studenten met een duurzaam project een podium. Hiermee creëren we een platform waar studenten, experts en bezoekers elkaar kunnen inspireren, motiveren en activeren.

De projecten die zich aanmelden zijn op een manier gekoppeld aan duurzaamheid. Het project of idee hoeft nog niet te bestaan of af te zijn. Het mag een net ontstaan idee zijn of een bedrijf dat al bestaat. We focussen ons hierop iedereen die zich verbonden voelt met duurzaamheid.

Van alle aanmeldingen worden de zeven meest onderscheidende ideeën, projecten of bedrijven uitgekozen. Tijdens GO Game Changers Award presenteren deze initiatieven hun idee, project of bedrijf aan de vakjury, die hier de winnaar uitkiest. Naast deze prijs wordt ook de publieksprijs uitgereikt. Aansluitend vindt er een borrel plaats.

Bekijk onderstaande video voor meer info.

Gepubliceerd door  FLOOR 15 juni 2022

Startdatum 22 jun