FLOOR | Cultureel Platform HvA

Kookworkshop (NL)

Leer duurzaam koken!

Evenement

Wil je leren hoe je een gezonde maaltijd kookt zonder vleesvervangers? Heb je altijd al eens zelf pasta willen maken? Of currypasta uit het niets? Dit leer je tijdens de kookworkshop van Casper Willemsen. De recepten zijn eenvoudig en naar eigen smaak aan te passen (met een beetje creativiteit). Na deze GRATIS workshop zet je de heerlijkste gerechten op tafel.

Dit ga je maken

  • Vegan tonkotsu ramen
  • Gele curry
  • Pasta Alla Kalamata
  • Courgette perzik wraps

Meld je nu aan 😃 . Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar.

Tijd

16:00 – 19:00 uur

Locatie

Kohnstammhuis Tribune Noord - Wibautstraat 4, Amsterdam

Kosten

De events van FLOOR zijn gratis. Meld je vooraf wel even aan via het aanmeldformulier (zie de button hierboven). Heb je je aangemeld en kun je toch niet komen? Laat het ons dan weten (floor@hva.nl).

Over Casper

Mijn naam is Casper Willemsen. Dit jaar studeer ik af aan de opleiding Finance & Control. Een opleiding die ik na een lange pauze weer parttime oppakte. Ik vind het nu leuk om de facetten en voorwaarden van een duurzame economie te ontdekken. Maar wat mijn hart altijd heeft gevuld, is koken. Het begon toen ik 12 was en is nooit gestopt. Tussendoor heb ik ook een kookcursus gedaan, waar ik veel van heb geleerd. Fantastisch om de 2 nu te kunnen combineren!

Wat ik graag wil bereiken is studenten handvatten geven om duurzaam te koken. Ik begrijp heel goed dat het budget voor eten vaak heel klein is en dat het al druk genoeg is met studeren om ook extra moeite te doen om eten te maken, laat staan vega of vegan. Met deze workshop geef ik een aantal makkelijke recepten, die weinig ingrediënten nodig hebben om een voedzame, makkelijke, smakelijke en duurzame maaltijd te maken. En het mooiste is dat deze gerechten makkelijk te variëren zijn, waardoor je na de workshop zelf duurzamer kunt koken!

Gepubliceerd door  FLOOR 9 mei 2022

Datum

Startdatum 25 mei

Tijd

16:00 - 19:00 uur

Locatie

Kohnstammhuis (KSH)

Wibautstraat 2-4

1091 GM Amsterdam

020 599 5555