FLOOR | Cultureel Platform HvA

De HvA Boekenclub #1 šŸ“š

Schrijver Jante Wortel schuift aan!

Evenement

Wil je meer lezen en kom je er niet aan toe? Heb je net een fantastisch boek gelezen, maar kun je hier niet met anderen over filosoferen? Of wil je je hersenen in vorm houden door te blijven lezen (wel zo handig tijdens je studie)? Dan is de enige echte HvA Boekenclub voor studenten precies wat je nodig hebt.

Zo werkt de Boekenclub

1. Meld je aan via onderstaand formulier
  2. Je ontvangt de link voor de online community op Discord
  3. Met je medestudenten kies je samen het boek dat jullie gaan lezen

Als iedereen het boek gelezen heeft, komen we samen en bespreken we het boek. Per studiejaar komen we vier keer samen en je bepaalt zelf aan welke boekenclubreeks je deelneemt.

Weerlicht van Jante Wortel

Het boek dat we op 16 november 2022 bespreken is het debuut van Jante Wortel. Haar boek gaat over de verstikkende dynamiek van een gezin en de vraag hoe je iemand kunt helpen die zichzelf dwangmatig kapotmaakt. En de rest lees je natuurlijk zelf. Dus scoor het boek snel!

Vraag Jante het hemd van d'r lijf

Tijdens de boekenclub schuift Jante zelf ook aan. Grijp je kans en vraag haar alles over het boek.

Over Jante

Jante Wortel (1996) wilde clown worden, maar kreeg in het jeugdcircus te horen dat ze daar te verlegen voor was. Toen ging ze schrijven. Ze won Write Now!-Groningen 2016, studeerde af aan Creative Writing ArtEZ en is geen familie van Maartje Wortel.

Omslagfoto van het boek Weerlicht en een portretfoto van Jante. Jante heeft lang rood haar, een lichte huid en een roestbruine coltrui aan.

Fotografie: Willemieke Kars

Overige data

De andere edities vinden plaats op:

Goed om te weten

Lid worden kost niets. Wel vragen we om jouw commitment. Als je lid wordt van de boekenclub, dan ben je ook Ć©cht LIT! En je moet zelf de boeken hosselen. Dus koop het boek of leen het van de bieb of van je huisgenoot.

De HvA Boekenclub is een initiatief van FLOOR en de HvA Bibliotheek.

*Let op: deze boekenclub is alleen voor studenten.

Gepubliceerd door  FLOOR 16 september 2022

Startdatum 16 nov