FLOOR | Cultureel Platform HvA

Workshop: Van Studie naar Praktijk

Hoe vind je de baan of stage die bij jou past?

Evenement

Sta jij op het punt om de praktijk in te stromen? Een stage of misschien wel je eerste voltijdbaan? Tijdens deze workshop krijg je de handvatten om met zekerheid deze stap te maken. Na afloop kun je onder andere antwoord geven op de vragen:  Wie ben ik als professional? Waar vind ik stages en banen die interessant zijn voor mij? Hoe weet ik of een stage/baan bij mij past?

Beeld: Brooke Cagle via Unsplash

Goed om te weten:

• De workshop wordt ontwikkeld en uitgevoerd door Het LoopbaanLoket.
  • Iedereen kan meedoen en de workshop is helemaal gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden.
  • Zorg dat je van tevoren een LinkedIn-account hebt aangemaakt.
  • Neem je laptop mee.
  • Er is een beperkt aantal plekken. Wees dus op tijd, want vol is vol!

Programma:

13:45 - 14:00 Inloop

14:00 - 16:00 Workshop

Pascal van Eijck

Pascal is derdejaars student van de opleiding Toegepaste Psychologie. Hij focust zich met name op het helpen van mensen via coaching-trajecten, workshops en trainingen. Momenteel is Pascal bezig met zijn afstudeerstage bij Het LoopbaanLoket. Deze dienst vanuit de HvA zet zich in om de loopbaan van Young Professionals een boost te geven.

Anouk Roeten

Ik ben Anouk Roeten, vierdejaars student Toegepaste Psychologie. Op dit moment loop ik stage bij Het LoopbaanLoket. Wat ik leuk vind aan Het LoopbaanLoket is dat wij ons inzetten voor de mentale gezondheid en duurzame inzetbaarheid van studenten en alumni van de HvA. Vanuit psychologische kennis ontwikkelen we bij Het LoopbaanLoket tools die bijdragen aan het bereiken en waarborgen van mentale gezondheid en duurzame inzetbaarheid.

Gepubliceerd door  FLOOR 7 januari 2022

Startdatum 17 dec 2021