FLOOR | Cultureel Platform HvA

De HvA Boekenclub

Evenement

Boekenwurmen (in wording) opgelet! Heb jij een boek op je nachtkastje dat stof ligt te happen? Vertel jij jezelf altijd al dat je meer zou moeten lezen, maar je komt er eigenlijk nooit aan toe? Of ben jij al heer en meester in Engelstalige filosofie? Het maakt eigenlijk geen bal uit, als jij wilt lezen, dan hebben wij iets voor jou! FLOOR organiseert samen met de HvA Bibliotheek de enige echte HvA Boekenclub voor studenten.

Waarom een boekenclub?

Waarom niet?! ‘Wie leest, is slim, begripvol en vrolijk’ . Bovendien houdt lezen je hersenen in vorm (wel zo handig tijdens je studie) en vergroot het je woordenschat. Kortom, meer lezen = betere studieresultaten.

Wat gaan we doen?

Als je je aanmeldt via onderstaande knop ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar Discord. Hiermee kan je lid worden van de Discord channel van de boekenclub. De link moet je wel even kopiëren en plakken. In dit kanaal kies je samen met andere studenten het te lezen boek. Op 16 december hakken we de knoop door en maken we het boek bekend. En daarna is het lezen geblazen! Op 27 januari komen we samen en bespreken we het boek. Gebruik je geen Discord? Volg FLOOR dan op Instagram of de nieuwsbrief en houd zo in de gaten welk boek we lezen en bespreken.

Alle data op een rijtje:

• Dinsdag 23 november

• Donderdag 27 januari 2022

Hoe werkt het?

Meld je aan via onderstaand formulier. Lid worden kost niets, je moet alleen wel zelf de boeken hosselen. Of je het boek nou koopt, leent van je oma of bij de bieb, dat maakt niets uit. We vragen alleen wel jouw dedication en commitment. Als je dus lid wordt van de boekenclub ben je ook écht LIT!

*Let op: deze boekenclub is alleen voor studenten.

Gepubliceerd door  FLOOR 25 november 2021

Startdatum 27 jan 2022