Hogeschool van Amsterdam

FLOOR | Cultureel Platform HvA

Digitale danceFLOOR met JQBX #2

Muzikale vrijmibo

Evenement

Kom muziek luisteren en zelf plaatjes draaien bij onze digitale danceFLOOR. Op vrijdagmiddag 28 mei verzorgen we via JQBX een vrijmibo waar je zelf ook kunt dj'en. Een laagdrempelige manier om nieuwe muziek en nieuwe mensen te leren kennen. Wees welkom!

Van 15:00 tot ongeveer 18:00 uur zetten we een ‘room’ open in JQBX. Daarin kun je zelf plaatjes draaien, samen muziek luisteren en, als je wil, een dansje wagen. Meld je aan en ontvang van ons een paar dagen voor het evenement de link en het wachtwoord van de room.

Wat is JQBX?

JQBX is een gratis programma wat je koppelt aan je Spotify. Eenmaal ingelogd kies je een zogenaamde ‘room' uit en daar luister je naar muziek. Je kan ook zelf dj worden en nummers in de wachtlijst zetten. Kan je niet wachten tot 28 mei en wil je zelf alvast gaan luisteren en dj'en, probeer het uit op www.jqbx.fm . Belangrijk is dat je een Spotify-account hebt. Doe je het via je laptop, open dan de Spotify-app, anders werkt JQBX niet. Voor je telefoon is er ook een gratis app beschikbaar.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  FLOOR 6 mei 2021

Datum

Startdatum 28 mei

Tijd

15:00 - 18:00 uur