FLOOR | Cultureel Platform HvA

Dé HvA Boekenclub

FLOOR X de Bieb

Evenement

Boekenwurmen (in wording) opgelet! Ben jij meer gaan lezen, of juist begonnen met lezen sinds de lockdown en lijkt het je leuk om hier met andere studenten over te praten? Kom bij onze boekenclub! FLOOR organiseert samen met de HvA Bibliotheek de allereerste enige echte HvA-boekenclub.

Beeld: Ichad Windhiagiri via Unsplash

De kick-off is op maandag 8 maart. Tijdens deze kennismaking kiezen we samen het eerste boek. Daarna komen we elke derde woensdag van de maand samen en bespreken we met de groep het gelezen boek. We proberen hier altijd een leuke gastspreker bij te betrekken. Vervolgens kiezen we samen het boek voor de volgende maand. Elke maand een ander genre, elke maand nieuwe inspiratie.

• Maandag 8 maart 19:30 - 20:30 uur: Kick-off en kennismaking
  • Woensdag 21 april 19:30 - 20:30 uur: Boekenclub #1
  • Woensdag 19 mei 19:30 - 20:30 uur: Boekenclub #2
  • Woensdag 16 juni 19:30 - 20:30 uur: Boekenclub #3

Hoe werkt het?

Je geeft je op via onderstaand formulier. Er is slechts plek voor 12 studenten dus geef je snel op. Bij meerdere aanmeldingen gaan we eerlijk loten. Aanmelden kan tot en met maandag 1 maart. Daarna krijg je een persoonlijke uitnodiging om lid te worden van de club. De kick-off vindt plaats via Teams, hoogstwaarschijnlijk de volgende drie bijeenkomsten ook, maar we hopen elkaar natuurlijk fysiek te zien zodra dit mogelijk is. Lid worden van de boekenclub kost niks. Het eerste boek krijg je van ons maar we vragen je daarna wel zelf verantwoordelijk te zijn voor het aanschaffen van het boek. Je mag zelf beslissen of je het boek dus koopt of leent van een bibliotheek (of vriend of familie).

Dus lijkt het je leuk om elke maand met een clubje enthousiaste studenten samen te komen en over boeken te praten? Geef je dan snel op. Let op: je aanmelding geldt dus voor alle vier de data. Zodra je lid bent, ben je ook echt LIT! Je bent dan officieel een van de twaalf kartrekkers; de OG leesbikkels!

UPDATE 2-3-2021: De loting heeft plaatsgevonden en de gelukkigen ontvangen vandaag bericht. Controleer je inbox/spam. Ben je ingeloot en kan je niet (meer), meld je af door te mailen naar floor@hva.nl en maak op die manier iemand van de wachtlijst blij.

Gepubliceerd door  FLOOR 2 maart 2021

Startdatum 08 mrt