FLOOR | Cultureel Platform HvA

[VOL] FLOOR X Global Build

De final pitches van Global Build

Evenement

Na vijf weken online sessies te hebben gevolgd komen de deelnemers van Global Build samen in Amsterdam. Tijdens het slotevenement bij FLOOR laten de internationale en HvA studenten zien wat ze gedurende de cursus bedacht hebben als duurzaam en inclusief innovatief concept.

Gedurende de Global Build cursus hebben de internationale studenten door middel van online lessen, zelfstudie, coaching en praktijkopdrachten zich verdiept in duurzame innovatie, het toepassen van design thinking-technieken en nog veel meer. De opdrachten stellen studenten in staat om hun eigen denken te ontwikkelen door middel van co-creatie. Dit doen zij allemaal onder begeleiding van diverse docenten uit verschillende landen.

Ben jij benieuwd wat voor innovatieve ideeën de studenten hebben bedacht na afloop van de Global Build cursus? Meld je aan voor dit slotevenement!

• 14.30 - 15:00 - Inloop
  • 15.00 - 17:00 - De final pitches van de studenten