Hogeschool van Amsterdam

FLOOR | Cultureel Platform HvA

Workshop: De kracht van netwerken

Met dr. Jeanne Martens

Evenement

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met netwerken. Met een goed netwerk kun je sneller aan een baan komen en je professionele doelen behalen. Maar netwerken kan ook intimiderend zijn. Waar begin je? Hoe leer je nieuwe mensen kennen zonder jezelf overduidelijk te 'verkopen’? Wat als je geen extrovert type bent? Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw professionele netwerk effectief kunt uitbreiden en onderhouden.

Foto: @cottonbro via Pexels

Misschien denk je, netwerken doe ik wel als ik al aan het werk ben. Dat kan en natuurlijk mag dat! Maar van een goed netwerk kun je veel profijt hebben. Onderzoeker en netwerkcoach dr. Jeanne Martens biedt je de tools die je nodig hebt. Tijdens deze workshop leer je:

  • Inzicht te krijgen in je huidige netwerk.

  • Hoe je je netwerk kunt op- en uitbouwen.

  • Hoe je je netwerk kunt gebruiken.

Programma

16:00 – 16:30 Inloop

16:30 – 17:30 Workshop

17:30 – 18:00 Borrel

Er is plek voor 30 studenten. Meld je snel aan via de knop hieronder en krijg direct een bevestiging van je aanmelding.

Dr. Jeanne Martens

Jeanne Martens is senior onderzoeker bij het lectoraat Entrepreneurship aan de Hogeschool van Amsterdam. In het meerjarige onderzoeksproject ‘Fenix’ richt ze zich samen met studenten op het falen en herstarten van ondernemers.

Ook is Jeanne gespecialiseerd in vrouwelijk ondernemerschap. Ze promoveerde onlangs aan de VU met de onderzoeksvraag “Hoe gebruiken vrouwen hun netwerk om carrière te maken?”. Jeanne geeft lezingen, webcasts en workshops waarin ze handvatten biedt om je netwerk in te zetten om je doelen te bereiken.

Gepubliceerd door  FLOOR 13 september 2021

Datum

Startdatum 06 okt

Tijd

16:00 - 18:00 uur