FLOOR | Cultureel Platform HvA

[Nieuwe datum] FLOOR ON TOUR #3

Ga gratis met FLOOR naar het Internationaal Theater Amsterdam!

Evenement

Ga met FLOOR mee op tour! Aangezien we nu even geen evenementen kunnen organiseren in de gebouwen van de HvA gaat FLOOR op tournee. We doen allerlei toffe, inspirerende plekken aan in Amsterdam. Ben je medewerker of student bij de HvA, geef je dan snel op want de plekken zijn beperkt. Deze derde tour neemt je mee naar een hele bijzondere locatie: Internationaal Theater Amsterdam! Daar bekijk je de voorstelling ‘WijOok jr’ en doe je mee aan een speciaal ontwikkelde workshop.

Voorstelling ‘WijOok jr.’

In de voorstelling WijOok jr. komen de jonge vrouwen uit Nederland aan het woord, die de toekomst zijn van dit land. Een voorstelling over emancipatie, roots, dromen en dat NU het moment is.

Tekst van de website van ITA:

In WijOok jr. krijgen vijftig meisjes de ruimte om hun vrouw-zijn te onderzoeken. De dochters van Amsterdam die de toekomst zijn van dit land. Die hun eigen antwoorden formuleren op actuele vragen. Die oude waarheden een nieuw perspectief geven. Jonge vrouwen die in het hier en nu de uitdaging aannemen om een stap te zetten. Een stap de nieuwe tijd in. Meiden met een zelfbewustzijn dat groter is dan ooit, met de kracht van een multiculturele genderfluïde waarheid en de potentie om de wereld te leiden vanuit een nieuwe bezieling. Waarin collectief voorop staat, want veranderen dat doe je niet alleen. We vragen jou -man, vrouw, jongen, meisje en alles wat ertussenin zit- om met ons mee te zoeken en te dromen.

Over de workshop

In de workshop onderzoek je rolpatronen en vooroordelen als het gaat over gender, en praten we met elkaar over taboes die niet zouden hoeven bestaan als mannen en vrouwen meer en eerlijker met elkaar zouden praten.

Aanmelden via loting

Er zijn slechts 18 plekken voor deze tour. Aanmelden kan t/m 10 maart, op 12 maart vindt de loting plaats. De gelukkigen krijgen op 12 maart persoonlijk bericht. Kosten? Nul komma nul euro.

Gepubliceerd door  FLOOR 24 februari 2021

Startdatum 23 mrt