FLOOR

FLOOR fysiek gesloten t/m 31 augustus

Vind ons online!

Evenement

Het kabinet heeft alle hogescholen en universiteiten opgeroepen om alle onderwijsactiviteiten en evenementen op locatie stil te leggen. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De HvA heeft besloten dat er tot het einde van het studiejaar (31 augustus 2020) geen onderwijs op locatie meer plaats vindt en er zoveel mogelijk vanuit huis wordt gewerkt. Dit geldt ook voor FLOOR. Onze fysieke programma's zullen we waar mogelijk in het volgende studiejaar (2020-2021) aanbieden. Toch hoef je ons tot die tijd niet te missen! Onze programma's gaan online door.

Blijf op de hoogte van FLOOR

• Instagram  - Voor je dagelijkse portie FLOOR.
  • Facebook - Voor discussie en diepgang.
  • Youtube - Voor nu om programma's terug te zien. Binnenkort kun je hier FLOOR programma's bekijken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de FLOOR nieuwsbrief om wekelijks inspiratie in je inbox te krijgen.

Gepubliceerd door  FLOOR 7 april 2020