FLOOR

Vrouwen aan de TOP

In gesprek met vrouwen aan de top!

Evenement

Op zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een goede reden om het te hebben over gender(on)gelijkheid. Veel studenten, die veelal aan het begin van hun carrière staan, krijgen met genderongelijkheid te maken. Dat het onderwerp om veel aandacht vraagt blijkt ook maar weer uit dat het verplicht ingestelde vrouwenquotum voor veel discussie zorgt. Kom naar het evenement en laat je inspireren door krachtige vrouwen die de top bereikt hebben, ondanks dat dit niet altijd even makkelijk was.

Dit evenement is een samenwerking tussen FLOOR en het programma Ondernemerschap HvA

Tijdens dit evenement gaan we in gesprek met vrouwen aan de top. Wat kunnen we van ze leren? Wie of wat inspireerde hen en wat willen ze meegeven aan de jonge generatie?

Daarnaast gaan we ook dieper in op wat er op internationaal niveau gedaan wordt aan gendergelijkheid door middel van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Dit Werelddoelen voor duurzame ontwikkeling. Marije Cornelissen, directeur van UN Women Nederland (Verenigde Naties) zal vertellen wat deze SDG inhoud.

Gepubliceerd door  FLOOR 24 januari 2020