Hogeschool van Amsterdam

FLOOR | Cultureel Platform HvA

[Live] What the @#$% is happening?

Elke maand een korte reflectie op de waan van de dag.

Evenement

In What the #@#$% is happening? spreken we maandelijks via Zoom met onderzoekers van de HvA die vanuit hun eigen vakgebied licht laten schijnen op het nieuws van dat moment.

What the @#$% is happening? De wereld staat op zijn kop. Niets is meer hetzelfde. Elke week iets nieuws. Houd jij het nog bij? Kan jij nog zin maken van al het nieuws dat je dagelijks om de oren vliegt? In ‘What the @#$% is happening’ stappen we even uit de waan van de dag door met een HvA onderzoeker te reflecteren op het nieuws van dat moment.

Kijk hier de vorige editie terug om een indruk te krijgen.

Somaya Ben Allouch

Dr Somaya Ben Allouch geeft leiding aan de onderzoeksgroep Digital Life Centre. Dit lectoraat valt onder het Kenniscentrum van de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI). De onderzoeksexpertise van Somaya omvat mensgerichte interactie, acceptatie, (langdurig) gebruik en evaluatie van technologieën. Met name de sociale robotica, alomtegenwoordige technologieën, ondersteunende technologieën en wearables hebben haar interesse.

Naast haar functie als lector bij Digital Life is Somaya Ben Allouch lid van de redactieraad van de Journal of Ambient Intelligence and Smart Environments en gastredacteur voor tijdschriften zoals het tijdschrift van Social Robotica en het Journal of Distributed Sensor Networks. Verder is ze betrokken bij diverse (inter-)nationale competitieve, door derden gefinancierde onderzoeksprojecten en begeleidt ze verschillende promotieprojecten.

Gepubliceerd door  FLOOR 15 december 2020

Datum

Startdatum 15 dec 2020

Tijd

17:00 - 17:30 uur