FLOOR | Cultureel Platform HvA

Podcast: Hoe vervuilend is het internet?

Met Mick Jongeling

Evenement

Wat is minder milieuvervuilend: het versturen van een email of een old school brief? En wist je dat al je oude accounts, foto’s en andere data waar je nooit meer wat mee doet, ook effect hebben op het klimaat? In deze podcast praten we met Mick Jongeling over internetvervuiling. Mick onderzoekt digitaal afval en werkte tot voor kort als Digital Transformation Designer op de Digital Society School HvA, waar hij bedrijven hielp om ook op digitaal vlak duurzamer te worden.

Mick Jongeling

De afgelopen twee jaar heeft Mick als Digital Transformation Designer gewerkt op de Digital Society School. Hij heeft deze rol ingevuld om bedrijven te helpen meer duurzaam te worden. En dan vooral hun eigen gedrag leren te begrijpen.

*De podcast is ook te beluisteren via Spotify en Itunes

Gepubliceerd door  FLOOR 11 november 2020