FLOOR

FLOOR X HvA Pride present: Pride BITES #2

Wat zijn de insights & coming outs van het LHBTIQA+-alfabet?

Evenement

HvA Pride merkt dat er veel vragen zijn over wat queer, non-binair of trans eigenlijk is. We presenteren daarom met trots de tweede editie van HvA Pride BITES.

Donderdag 28 november | 16:30 - 18:30 | FLOOR-tribunes KSH

Tijdens deze editie gaan we in op de vraag: “Wat zijn de insights & coming outs van het LHBTIQA+-alfabet?” Deze vraag wordt beantwoord door studenten, docenten én de wetenschap.

16.30 - 16.45 Opening
16.45 - 17.05 Laura Baams
17.05 - 17.15 Kik
17.15 - 17.25 Noah
17.25 - 17.35 Angelo:
17.35 - 18.00: Nagesprek met sprekers
18.00 - 19.00: Borrel

Iedereen is welkom, meld je aan via de knop hieronder om een plek te reserveren.

Kik Blaauw

Geen man. Geen vrouw. Geen van beiden. Of toch alles tegelijk? Een wandelend mysterie.

Noah Oijnhausen

Identificeert zichzelf als trans, non-binair en queer en maakt kunst rondom het thema identiteit en gender.

Angelo Meyvogel

Herkent sinds zijn 11e genderdysforie en begint binnenkort met zijn transitie. Bekijk hieronder het introductiefilmpje dat we onlangs met hem opnamen.

Laura Baams

Onderzoekt de mentale gezondheid van LHBTIQA+- jongeren aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Gepubliceerd door  FLOOR 6 november 2019