FLOOR

Gender Equality binnen de HvA

Praat en brainstorm mee!

Evenement

Onlangs heeft de Sociaal-Economische Raad een rapport uitgebracht over diversiteit in de top. Hieruit werd pijnlijk duidelijk dat er nog steeds te weinig vrouwen in de top zitten. Hoe kunnen we genderongelijkheid structureel oplossen? Tijdens deze sessie werken we toe naar een gelijkere toekomst en wij zijn benieuwd wat jij hiervan vindt! Praat mee met ervaringsdeskundigen en de HvA diversiteit en inclusiviteit trainees.

GASTEN & SPREKERS

1. Hanneke Reuling | Vicevoorzitter College van Bestuur van de HvA
  2. Aliya Celik | Programmamanager Diversiteit en Inclusiviteit HvA
  3. Jeanne Martens | Onderzoeker Ondernemerschap Failure and Recovery HvA
  4. Melek Usta | Ondernemer & eigenares van Colourful People

13.15 - 13:30 Inloop

13:30 - 14:15 Dialoog tussen gasten en publiek

14:15 - 15:30 World Cafe: Workshop waarbij we 3 stellingen gaan bespreken. Om je alvast aan het nadenken te zetten:

• Meer vers bloed van buiten de organisatie komt de HvA ten goede.
  • Er zijn te weinig vrouwelijke studenten die ondernemen.
  • Er moeten meer vrouwen in de top van de HvA.

MEER GIRL POWER?

Aansluitend vertoont FLOOR om 16:30 de documentaire: De Stad van Twee lentes. In de film volgen de regisseurs twee krachtige vrouwen waaronder een Nederlandse ambassadeur, die er alles aan doen om de Iraakse stad Mosul weer leefbaar te maken. Met na afloop een Q & A met regisseurs Laurens Samson en Frederick Mansell.

Gratis entree. Reserveer hier je stoel

Gepubliceerd door  FLOOR 23 oktober 2019