Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

Een ruimte boeken bij FLOOR

Ruimte nodig voor je evenement? FLOOR heeft twee ruimtes in beheer ten behoeve van haar eigen evenementen. Indien we de ruimtes niet nodig hebben voor onze eigen programmering lenen wij deze ruimtes onder speciale voorwaarden uit.

Let op! Op de dinsdagen en donderdagen worden de ruimtes niet uitgeleend in verband met FLOOR programmering.

Wij organiseren evenementen in samenwerking met onderwijs en onderzoek! Is jouw evenement geschikt voor een breder HvA-publiek en wil je het samen met FLOOR organiseren? Neem voor informatie over de mogelijkheden contact op via floor@hva.nl.

Voor meer informatie over de FLOOR-ruimte, algemene voorwaarden en het aanvraagformulier kun je terecht bij het HvA-intranet.

Deze zaal bevindt zich op de tweede verdieping van het Wibauthuis (WBH 02A30) - 70 personen.
 

  • De FLOOR-zaal is alleen te reserveren op maandag, woensdag en vrijdag.
  • De FLOOR-zaal is alleen beschikbaar voor evenementen (niet beschikbaar voor vergaderingen of borrels).
  • In de FLOOR-zaal mag koffie, thee en water worden genuttigd. Borrels zijn niet toegestaan. Er zijn geschikte borrellocaties nabij de FLOOR-zaal. Voor meer informatie hierover en de reserveringen kun je contact opnemen met Facilitaire Evenementen Coördinatie (FEC).
  • De FLOOR-zaal is uitgerust met: een beamer, scherm, versterkt geluid (2 microfoons), 70 zitplekken, een flipover, 12 kleine tafeltjes en verduisterende gordijnen.
  • Het is verplicht om je aan- en af te melden bij de balie naast de FLOOR-zaal.
  • Het aanvragen van schoonmaak achteraf is verplicht, dit kan je aanvragen via Evenementencoördinatie. Daar willen we graag een bevestiging van ontvangen.

Bekijk de specificaties en voorwaarden van de FLOOR-zaal.

Contact

Vul het onderstaande aanvraagformulier in als je een ruimte wilt gebruiken. Geef in je mail aan wanneer en waarvoor je de ruimte wilt gebruiken. We streven er naar je aanvraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Gepubliceerd door  FLOOR 6 februari 2019