FDMCI Learning Communities

Leesgroep Learning Community Ethiek

The Age of Surveillance Capitalism

Evenement

Onze volgende Reading Group bespreken we het boek van Shoshana Zuboff 'The Age of Surveillance Capitalism'. Er zijn drie exemplaren bij de HvA-bibliotheek in het Kohnstammhuis en er is een exemplaar bij de Fraijlemaborg. Er is geen e-book versie bij de HvA bibliotheek. Je kunt ook je eigen exemplaar kopen. Het boek kost €11,69 als paperback bij bol.com

Reading Group proces

We bespreken het boek in twee donderdagmiddagsessies van 90-minuten:

* Sessie 1 - van begin tot en met hoofdstuk 11 op donderdag 18 maart 2021 van 16:30 - 18:00

* Sessie 2 - van hoofdstuk 12 tot en met 18 op woensdag 31 maart 2021 van 16:30 - 18:00

Het idee is dat elke sessie begint met een korte (15-min. max.) start door een of twee groepsleden waarin zij vertellen wat zij zien als de belangrijkste discussiepunten, en die dan vervolgens uiteenzetten. Daarna gaan we verder met een groepsdiscussie over het boek. Charlie Mulholland zal de eerste sessie starten, maar het zou leuk zijn als vrijwilligers zich melden voor de tweede sessie. Laat het Charlie weten via het inschrijfformulier hieronder.

Om ervoor te zorgen dat de Reading Group bijdraagt aan de missie van de Learning Community om deel te nemen aan kennisproductie, wil Charlie graag onze inzichten vastleggen met de Miro interactieve whiteboard app. Hij zal dit regelen en beheren omdat hij denkt dat het productiever en minder invasief zal zijn dan een video-opname van onze discussie via Teams.

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) hecht grote waarde aan de bescherming en zorgvuldige verwerking van jouw persoonsgegevens. Daarbij geven we graag zo goed mogelijk inzicht in het gebruik van jouw gegevens. We bewaren je gegevens om je te kunnen bereiken met onze nieuwsbrieven. In ons privacy statement beschrijven we uitgebreider hoe we met jouw gegevens omgaan en hoe je je toestemming om jouw gegevens te verwerken kunt intrekken.

Gepubliceerd door  FDMCI Learning Communities 15 maart 2021

Startdatum 18 mrt