FDMCI Learning Communities

Contact

Meer weten of samenwerken?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten van de FDMCI Learning Communities? Of heb je goede ideeën en zie je een samenwerking met een of meerdere van onze communities wel zitten? Op deze pagina vind je de contactgegevens die je zoekt.

Voor algemene vragen over de FDMCI Learning Communities kun je contact opnemen via: fdmcilearningcommunities@hva.nl

De contactgegevens van de specifieke Learning Communities vind je hier ook. Deze kanalen kun je onder meer gebruiken voor gerichte vragen, het delen van ideeën, verzoeken tot samenwerking of wanneer je op de hoogte wilt blijven in Microsoft Teams.

Geen update meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aankomende activiteiten. We zullen deze activiteiten zoveel mogelijk bundelen voor alle Learning Communities. In het aanmeldformulier hieronder kun je aangeven welke communities je voornamelijk wilt volgen. Aparte mailings per thema, voor bijvoorbeeld alleen Storytelling, komen dan ook jouw kant op!

Wat doen we met je gegevens?

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) hecht grote waarde aan de bescherming en zorgvuldige verwerking van jouw persoonsgegevens. Daarbij geven we zo goed mogelijk inzicht in de noodzaak van het gebruik van jouw gegevens. We bewaren je gegevens om je persoonlijk te kunnen bereiken met onze nieuwsbrieven op basis van jouw voorkeuren. In ons privacy statement beschrijven we uitgebreider hoe we met jouw gegevens omgaan en hoe je je toestemming om jouw gegevens te verwerken kunt intrekken. Je kunt je altijd weer afmelden voor een community, team of nieuwsbrief.

Gepubliceerd door  FDMCI Learning Communities 8 oktober 2021