Hogeschool van Amsterdam

FDMCI Learning Communities

Contact

Meer weten of samenwerken?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten van de FDMCI Learning Communities? Of heb je goede ideeën en zie je een samenwerking met een of meerdere van onze communities wel zitten? Op deze pagina vind je de contactgegevens die je zoekt.

Voor algemene vragen over de FDMCI Learning Communities kun je contact opnemen met community manager Maaike Boots, via: fdmcilearningcommunities@hva.nl

De contactgegevens van de specifieke Learning Communities vind je hier rechts. Deze kanalen kun je onder meer gebruiken voor gerichte vragen, het delen van ideeën, verzoeken tot samenwerking of wanneer je op de hoogte wilt blijven in Microsoft Teams.

Geen update meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aankomende activiteiten. We zullen deze activiteiten zoveel mogelijk bundelen voor alle Learning Communities. In het aanmeldformulier hieronder kun je aangeven welke communities je voornamelijk wilt volgen. Aparte mailings voor bijvoorbeeld Storytelling komen dan ook jouw kant op!

Gepubliceerd door  FDMCI Learning Communities 15 januari 2021