Hogeschool van Amsterdam

Hoofdfase 1

Honours Module

Ben je tweedejaars student en vind je dat jouw studie wel wat uitdagender mag of wil je jezelf nog intensiever voorbereiden op het werkveld of juist op het master niveau? Meld je aan voor de Honours Module hoofdfase 1.

Deze Honours Modulen Hoofdfase 1 worden faculteitsbreed aangeboden en worden gevolgd naast het reguliere onderwijs. Deze modulen zijn voor studenten die op zoek zijn naar meer verdieping en studenten die zich willen specialiseren. Je leert samen met studenten van de andere (zorg)opleidingen en gaat aan de slag met onderwerpen gerelateerd aan Geneeskunde, Gezondheid & Bewegingswetenschappen en Belastbaarheid in het dagelijks leven of Maatschappelijk ondernemen.

Je mag je inschrijven voor de Honours Module – hoofdfase 1, ook als je de Honours Talent Module (HTM) van de propedeuse niet hebt gevolgd.

Uit ervaring blijkt dat het wel een duidelijke meerwaarde heeft als je de HTM hebt gevolgd, omdat je hierdoor meer gericht een keuze kunt maken tussen de twee onderstaande keuzemogelijkheden:

  1. Geneeskunde
  2. Belastbaarheid in het dagelijks leven & Gezondheid / Bewegingswetenschappen

Meer informatie over deze modules is voor zittend studenten te vinden op MijnHva onder Honours. 

 

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 25 oktober 2018