Minor Voorbereiding Master Human Movement Sciences (VU)

HBO-schakelprogramma Bewegingswetenschappen

Wil je tijdens je bachelor Oefentherapie, Fysiotherapie of Ergotherapie al in aanmerking komen voor een directe start met een master Bewegingswetenschappen? Ben je gemotiveerd om je wetenschappelijke talenten verder te ontwikkelen, wil je zelfstandig studeren en is theoretische verdieping voor jou een uitdaging? Dan is deze minor iets voor jou!

Tijdens de minor volg je het schakelprogramma Human Movement Sciences. Na het behalen van je bachelor-diploma oefentherapie, ergotherapie of fysiotherapie hoef je niet eerst een premaster te volgen, maar kun je direct beginnen aan een Master Human Movement Sciences. Daarmee spaar je als student tijd en geld uit.

PAST DEZE MINOR BIJ JOU?

Je bent een gemotiveerde en getalenteerde student. Na je bachelor wil je doorstromen naar de master Bewegingswetenschappen van de VU.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 28 januari 2019