Creative Thursday Meetup CoECI #1

Evenement

Op donderdag 3 juni vindt de eerste Creative Thursday Meetup plaats van het Centre of Expertise for Creative Innovation (CoECI). Tijdens deze meetups kun je achterover leunen, kennis opdoen en partners voor samenwerking vinden. Een meetup zonder al teveel regels, maar altijd met prikkelende sprekers die vertellen wat creatieve innovatie betekent en hoe het bijdraagt aan een specifiek maatschappelijk vraagstuk. Kom naar onze eerste online meetup en maak kennis met het team, twee inspirerende gasten en ga met ons in gesprek!

Te gast tijdens de eerste meetup zijn: Koos Zwaan , onderzoeker en Lab Lead van het International Music Lab Inholland en Matthijs ten Berge , medeoprichter van de AHK Culture Club . Zij nemen ons mee in hun creatieve wereld waar onderzoek, onderwijs, kunst en cultuur samenkomen in een creatief lab, en hoe dit vervolgens de motor kan zijn voor maatschappelijke innovatie en talentontwikkeling.

16:00 | Inloop & Voorstelrondje via chat
16:10 | Welkom & Update community
16:20 | Koos Zwaan - IMA Lab Inholland
16:30 | Matthijs ten Berge - AHK Culture Club
16:40 | Break-outs - Praat verder met Koos of Matthijs
16:55 | Gezamenlijke afsluiting
17:00 | Einde

Koos Zwaan, IMA Lab Inholland

Koos vertelt ons meer over het internationaal Music Lab, en de samenwerking met internationale organisaties waaronder Elrow, een Spaans evenementenbureau dat zich richt op het organiseren van dance events in clubs en festivals. Binnen het IMA Lab werken studenten in multidisciplinaire teams aan (onderzoeks)projecten uit de internationale muziekwereld. Zij zijn de sleutelfiguren die de creatieve- en muzieksector een nieuwe, innovatieve boost gaan geven!

Matthijs ten Berge, AHK Culture Club

Neemt ons mee in de creatieve wereld van de Culture Club, de multifunctionele hotspot midden op het Marineterrein in Amsterdam waar studenten, docenten en net afgestudeerden van alle academies samenkomen, elkaar kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen.
In de culture club raken verschillende kunstvormen elkaar die tot uiting kunnen komen in multidisciplinaire projecten. Er is plek en een podium voor openbare presentaties, voorstellingen, discussies en andere activiteiten.

CoECI is het kennis- en innovatienetwerk voor de creatieve industrie. We zetten kunst, media, technologie en ontwerp in voor een duurzame, inclusieve en grootstedelijke samenleving. De activiteiten van CoECI zijn open en toegankelijk: iedereen kan een bijdrage leveren en is welkom!

Benieuwd naar wat ons netwerk voor jou kan betekenen? Heb je vragen of wil je samenwerken? Je kunt ons bereiken via hello@coeci.nl en www.coeci.nl

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 19 mei 2021

Startdatum 03 jun