Campus Amsterdam Morning Meetup #8

It's time to meet up!

Evenement

Laat je inspireren door A Lab tijdens de eerstvolgende meetup van Campus Amsterdam.

Stichting A Lab brengt achter de muren van het oude Shell laboratorium ruim 300 creatieve, innovatieve en maatschappelijke ondernemers samen. Het 5000 m2 grote pand is omgetoverd tot een Living Lab met inspirerende werkruimtes, gezamenlijke meeting rooms en event spaces.

Door de jaren heen heeft A Lab een diverse community gecreĆ«erd en maakt  de stichting impact op haar omgeving door het stimuleren van crossovers en samenwerkingen. Benieuwd geworden naar deze innovatieve hotspot? Kom dan naar de meetup op dinsdag 29 oktober!

09:00 | Inloop met koffie en thee
09:15 | Welkom Campus Amsterdam door Matthijs ten Berge
09:20 | Presentatie A Lab
09:35 | Meet the A Lab members
10:10 | Afsluiten met koffie
10:30 | Afronding

Iedereen is welkom, de meetup is gratis, kort en in de ochtend. Zo ben je helemaal bijgepraat voordat je aan je dag begint.

Ben je er de 29e bij? Laat het ons weten!

A LAB
Playground ruimte
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam