Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina
Cursus

Voorlichtingstijden en data

We hebben diverse voorlichtingsmogelijkheden om meer te weten te komen over het traject. Kom naar een online bijeenkomst en open dag, of bekijk een voorlichtingsvideo.

Online bijeenkomsten

Wil je graag meer weten over het zij-instroomtraject? Stel al je vragen tijdens een van onze online vragen halfuurtjes die op meerdere momenten in het jaar plaatsvinden.  Wil je gaan starten met het geschiktheidsonderzoek? Dan raden we je aan een bijeenkomst over het portfolio bij te wonen waarin je een nadere uitleg en instructie krijgt over het portfolio. Ook deze bijeenkomsten vinden regelmatig plaats. De bijeenkomsten zijn online. Wanneer je je voor een bijeenkomst aanmeldt, ontvang je van ons een deelnamelink en aanvullende informatie.

Programma

Vragenhalfuurtje: 15.30 - 16.00 uur
Voorlichting portfolio: 16.00 - 17.00 uur

Data voorlichting zij-instroom VO:

  • Maandag 13 februari 2023
  • Donderdag 23 maart 2023
  • Maandag 17 april 2023
  • Donderdag 18 mei 2023
  • Maandag 26 juni 2023
Aanmelden
(opent in nieuw venster)

Open dag

Je kunt natuurlijk ook naar de open dag over het zij-instroom in beroep traject komen. Tijdens de open dag maak je kennis met het ZiB scholingstraject. 

Meer over de open dag

Veelgestelde vragen en voorlichtingsvideo

Check de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag ertussen staat. Of bekijk de voorlichtingsvideo hieronder en kom meer te weten over het gehele traject.  

Voorlichtingsvideo zij-instroom in beroep voortgezet onderwijs

Studiekeuzeplein

Studenten in open ruimte

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Op het studiekeuzeplein staan keuzecoaches, studentendecanen, docenten en studenten voor je klaar.

Naar het studiekeuzeplein

Volgende open dagen

  • Zaterdag 11 februari 2023
  • Dinsdag 4 april 2023 (avond)