Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina
Cursus

Planning en deadlines

Je kunt je op verschillende momenten aanmelden voor het geschiktheidsonderzoek. En het assessment kan in principe op elke schooldag van het jaar worden afgenomen. Maar let op: je moet wel rekening houden met deadlines voor de verschillende onderdelen van het geschiktheidsonderzoek. Het scholingstraject start namelijk in september en februari.

Starten in februari 2023

Als je in februari 2023 met het scholingstraject wilt starten, dan kun je je tot uiterlijk 16 november 2022 aanmelden voor het geschiktheidsonderzoek. Check de deadlines voor de verschillende onderdelen van het geschiktheidsonderzoek in het schema hieronder.

Vragen stellen tijdens het vragenhalfuur en bijwonen portfolio instructiebijeenkomstZie overzicht
Vrijblijvend aanmelden (kosteloos)heden tot 16 november 2022
Afleggen rekentoets voor pabo (Wiscat)toetsing niet meer mogelijk
Inleveren volledig portfolio en werkgeversverklaringheden tot uiterlijk 4 december 2022. Let op. Lever je het portfolio en/of de werkgeversverklaring later in dan kunnen we helaas niet garanderen dat we het geschiktheidsonderzoek voor de start van het scholingstraject kunnen inplannen.
Geschiktheidsonderzoek (performance assessment)heden tot 27 januari 2023
Aanmelden voor het scholingstraject en opstellen scholingsovereenkomst Pabo HvAzo snel als mogelijk na geschiktheidsonderzoek
Start scholingstraject9 februari 2023

Starten in september 2023 

Als je in september 2023 met het scholingstraject wilt starten, dan kun je je tot uiterlijk 3 mei 2023 aanmelden voor het geschiktheidsonderzoek. Check de deadlines voor de verschillende onderdelen van het geschiktheidsonderzoek in het schema hieronder.

Vragen stellen tijdens het vragenhalfuur en bijwonen portfolio instructiebijeenkomstZie overzicht
Vrijblijvend aanmelden (kosteloos)heden tot 3 mei 2023
Afleggen rekentoets voor pabo (Wiscat)21 maart, 13 april en 10 mei 2023
Inleveren volledig portfolio en werkgeversverklaringheden tot uiterlijk 28 mei 2023. Let op. Lever je het portfolio en/of de werkgeversverklaring later in dan kunnen we helaas niet garanderen dat we het geschiktheidsonderzoek voor de start van het scholingstraject kunnen inplannen.
Geschiktheidsonderzoek (performance assessment)heden tot 7 juli 2023
Aanmelden voor het scholingstraject en opstellen scholingsovereenkomst Pabo HvAzo snel als mogelijk na geschiktheidsonderzoek
Start scholingstraject1 september 2023