Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina
Cursus

Voorlichtingsmomenten

Hier vind je meer informatie over de voorlichtingsmogelijkheden. Kom naar een online bijeenkomst en open dag, of check of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

Online bijeenkomsten

Wanneer je wilt starten met een geschiktheidsonderzoek of meer informatie wilt hebben over het zij-instroomtraject, dan komt er veel op je af. Daarom bieden we regelmatig de gelegenheid om vragen te stellen. Je kunt dat doen in een online vragen-halfuurtje of tijdens een online voorlichtingsmoment rondom het portfolio. Meld je aan voor één of meerdere bijeenkomsten en je ontvangt een deelnamelink en verdere aanvullende informatie.

Programma

Vragenhalfuurtje: 15.30 - 16.00 uur
Voorlichting portfolio: 16.00 - 17.00 uur

Data voorlichting zij-instroom PO:

  • Dinsdag 29 november 2022
  • Woensdag 22 februari 2023
  • Woensdag 22 maart 2023
  • Donderdag 20 april 2023
  • Donderdag 22 juni 2023
Aanmelden
(opent in nieuw venster)

Open dag

Een presentatie bijwonen van de Pabo op de reguliere open dagen is ook mogelijk. Ook daar kun je je vragen stellen over het Zij-instroomtraject. 

Kijk voor specifieke informatie over het zij-instroomtraject op zij-instroom in beroep- leraar basisonderwijs. Voor algemene informatie over het zij-instroomtraject kun je ook terecht op Lerarenopleidingen Amsterdam.

Veelgestelde vragen

Je kunt natuurlijk ook eerst even de veelgestelde vragen bekijken om te zien of de eventuele vragen die je hebt ertussen staan. 

In beeld

Wil je graag weten hoe het is om de opleiding aan de HvA te studeren? Of wil je meer weten over de verschillen tussen zij-instromen en de driejarige bachelor, over het werkervaringstraject en het geschiktheidsassessment? Bekijk de video's hieronder.

Waarom aan de HvA?
Het verschil tussen het zij-instroomtraject en de deeltijdopleiding
Het geschiktheidsonderzoek en het werkervaringstraject