Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

De cursus in het kort

Ben jij een docent en al in het bezit van een bewijs van deelname aan een assessorentraining? En heb je ook al ervaring als assessor maar wil je graag je vaardigheden opfrissen? Daarvoor bieden wij een ééndaagse training aan. In de training ligt het accent op herhaling en verdieping van assessorvaardigheden en het leren werken met de beoordelingsinstrumenten van het PDG-traject.

(opent in nieuw venster)
docent schrijft met een marker op het bord

Programma

In deze eendaagse training ga je vooral aan de slag! Door praktisch bezig te zijn krijgt je geheugen een opfrisbeurt en vindt er verdieping plaats. Je leert over de verschillende typen assessments en het toepassen van assessorcompetenties. Daarnaast weet je meer over het hanteren van de beoordelingscriteria en beoordelings- instrumenten die behoren bij de verschillende typen assessments.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over het pdg traject? Kijk dan bij de cursus over het Pedagogisch Didactisch Getuigschrift

Je bent een ervaren docent en in bezit van een certificaat assessorentraining.

Cursusdagen

De exacte cursusdagen volgen.

Een indicatie van de kosten voor deelname bedragen € 780,- per persoon.

Toelating

Je bent een ervaren en bevoegd docent en bent (aantoonbaar) geschoold als assessor in het MBO. Je beschikt over basiskennis over beoordelen.

Tijdsinvestering

De training heeft een omvang van 12 uur en bestaat uit 2 dagdelen en 4 uur voorbereiding.

Groepsgrootte

De trainingsgroep bestaat uit 6 tot 10 deelnemers. De training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Deze beslissing wordt uiterlijk een maand voor de startdatum genomen.

Heb je een vraag?

Neem contact op met de trainer Jacqueline Brobbel
j.j.brobbel@hva.nl(opent in nieuw venster)
Neem voor organisatorische vragen contact op met het Onderwijsbureau