Hogeschool van Amsterdam

Schoolbesturen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de schoolbesturen waarmee de Pabo HvA samenwerkt bij de Zij-instroom in Beroeptrajecten en die hebben aangegeven dat belangstellenden voor dit traject contact op kunnen nemen.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

In Amsterdam

Openbaar onderwijs Amsterdam

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een zij-instroomtraject te volgen op een school voor openbaar onderwijs in Amsterdam? Neem dan contact op met De Brede Selectie, de invalpool van de Federatie openbaar primair onderwijs in Amsterdam. De Brede Selectie is het centrale informatiepunt over zij-instroom voor de Amsterdamse schoolbesturen AWBR, OOADA, STAIJ, Zonova, Innoord, STWT, VierTaal en Orion.

De Brede Selectie heeft een goed overzicht over wat de diverse schoolbesturen in Amsterdam bieden. De schoolbesturen krijgen een overzicht van belangstellende kandidaten en kunnen dan zelf contact met je opnemen als er een plek beschikbaar komt of de selectieprocedure start. Houd er rekening mee dat je minstens een dag of meerdere dagdelen per week beschikbaar bent om te werken aan de voorbereiding op het geschiktheidsonderzoek. Als je bent aangenomen voor het zij-instroomtraject, krijg je veelal een aanstelling van minstens twee betaalde lesdagen en een doorbetaalde studiedag.

De Brede Selectie is bereikbaar per e-mail: zij-instroom@debredeselectie.nl.

Buiten Amsterdam

Amstelwijs

Amstelwijs is een stichting voor openbaar primair onderwijs en bestaat uit 11 basisscholen in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Nes aan de Amstel.

E-mail: n.poland@amstelwijs.nl

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 25 mei 2020