Hogeschool van Amsterdam

Schoolbesturen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de schoolbesturen waarmee de Pabo HvA samenwerkt bij de Zij-instroom in Beroeptrajecten en die hebben aangegeven dat belangstellenden voor dit traject contact op kunnen nemen.

In Amsterdam

Openbaar onderwijs Amsterdam

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een zij-instroomtraject te volgen op een school voor openbaar onderwijs in Amsterdam? Neem dan contact op met De Brede Selectie, de invalpool van de Federatie openbaar primair onderwijs in Amsterdam. De Brede Selectie is het centrale informatiepunt over zij-instroom voor de Amsterdamse schoolbesturen AWBR, OOADA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, VierTaal en Orion.

De Brede Selectie heeft een goed overzicht over wat de diverse schoolbesturen in Amsterdam bieden. De schoolbesturen krijgen een overzicht van belangstellende kandidaten en kunnen dan zelf contact met je opnemen als er een plek beschikbaar komt of de selectieprocedure start. Hou er rekening mee dat je minstens een dag of meerdere dagdelen per week beschikbaar bent om te werken aan de voorbereiding op het geschiktheidsonderzoek. Als je bent aangenomen voor het zij-instroomtraject, krijg je veelal een aanstelling van minstens twee betaalde lesdagen en een doorbetaalde studiedag.

Telefonisch spreekuur
Op woensdag en vrijdag tussen 09.00-15.00 uur verzorgt De Brede Selectie een telefonisch spreekuur. Zij kunnen je wegwijs maken in opleidingsland voor de lesbevoegdheid en hebben ook een overzicht van de mogelijkheden binnen het openbaar onderwijs Amsterdam. De Brede Selectie is bereikbaar op telefoonnummer: 020-8203470. Vragen kun je ook per email stellen: zij-instroom@debredeselectie.nl.

Buiten Amsterdam

Amstelwijs

Amstelwijs is een stichting voor openbaar primair onderwijs en bestaat uit 11 basisscholen in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Nes aan de Amstel.

E-mail: n.poland@amstelwijs.nl

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 20 december 2018