Hogeschool van Amsterdam

Schoolbesturen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de schoolbesturen waarmee de Pabo HvA samenwerkt bij de Zij-instroom in Beroeptrajecten en die hebben aangegeven dat belangstellenden voor dit traject contact op kunnen nemen.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

In Amsterdam

Openbaar onderwijs Amsterdam

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een zij-instroomtraject te volgen op een school voor openbaar onderwijs in Amsterdam? Neem dan contact op de Amsterdamse schoolbesturen:

Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR) , stichting voor openbaar primair onderwijs, vormt het schoolbestuur van 18 basisscholen in het Amsterdamse stadsdeel West. AWBR staat voor ondernemend in onderwijs. Voor meer informatie over het zijinstroomtraject kunt u contact opnemen met Tanja Hogendorp, per mail bereikbaar op t.hogendorp@awbr.nl.

De Stichting ASKO bestaat uit 32 basisscholen in Amsterdam en omgeving. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten zoals onder andere Dalton, OGO, Montessori en Jenaplan. Marianne van Schijndel is contactpersoon voor kandidaat zij-instromers, bereikbaar via m.van.schijndel@askoscholen.nl.

Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) verzorgt in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West Ondernemend Openbaar Onderwijs aan ruim 5400 leerlingen op 17 scholen. Ageeth Postma is coördinator Opleiden in School voor kandidaat zij-instromers. E-mail: a.postma@stwt.nl.

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen (inclusief een school voor speciaal basisonderwijs) die Amsterdam Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk aan het onderwijs van 4000 kinderen en heeft 400 medewerkers in dienst. Kandidaat zij-instromers kunnen per e-mail contact opnemen via: zijinstroom@innoord.nl.

Zonova is de stichting voor betekenisvol onderwijs in Amsterdam Zuidoost. De stichting bestaat uit 20 scholen waaronder 1 SBO-school. Voor meer informatie over het zij-instroomtraject bij Zonova neem je contact op met Tanja Hogendorp. Per e-mail t.hogendorp@zonova.nl of telefonisch 020-2803835.

Buiten Amsterdam

Amstelwijs

Amstelwijs is een stichting voor openbaar primair onderwijs en bestaat uit 11 basisscholen in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Nes aan de Amstel. Niels Poland is de contactpersoon voor zij-instromers: n.poland@amstelwijs.nl

Zaan Primair biedt openbaar primair onderwijs aan op 28 scholen in de Zaanstreek. Voor informatie over het zij-instroomtraject bij Zaan Primair kan je per email contact opnemen: l.vet@zaanprimair.nl.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 23 november 2020