Hogeschool van Amsterdam

Meer informatie

Maatwerk

De PDG-opleiding voor docenten in het mbo kan ook als maatwerk voor het eigen ROC op de eigen werkplek worden verzorgd. Het ROC moet in dat geval voldoende docenten in huis hebben die voor de opleiding in aanmerking komen, zodat er een incompany-groep gevormd kan worden.

Met de bestaande opleiding als uitgangspunt kan deze aangepast worden aan de wensen van het ROC, denk hierbij bijvoorbeeld aan de visie op beroepsgericht opleiden en het onderwijsconcept van het desbetreffende ROC. Op basis van eerder verworven competenties van de cursisten en de wensen van het ROC kan de opleiding in lengte en inhoud op maat gemaakt worden. Een maatwerkopleiding is voor de school financieel aantrekkelijker (bij een minimaal aantal van 14 deelnemers) en bespaart de deelnemers over het algemeen reistijd.

Contact

Heb je inhoudelijke vragen over het PDG-traject of de training voor PDG coaches? Neem dan contact op met onderwijsbureau-foo@hva.nl.

Heb je organisatorische vragen, dan kun je contact opnemen met het Onderwijsbureau op telefoonnummer 020 599 55 63 of via e-mail Onderwijsbureau-foo@hva.nl.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 29 oktober 2020
Ruud Belderok - Docent Werktuigbouwkunde Horizon College in Hoorn

Door deze opleiding ben ik meer mezelf geworden.

Lees verder