Hogeschool van Amsterdam

Kosten

De kosten voor het PDG-traject bedragen in totaal € 6.500,-. Dit bedrag is exclusief aan te schaffen boeken en inclusief overig studiemateriaal, digitale leeromgeving en een lunch op de hele dagen.

Voor het PDG-traject wordt een subsidie ter beschikking gesteld aan de school van € 20.000,-. Informatie over subsidieregelingen voor zij-instroom vind je op de website van DUO .

Er zijn mogelijk bijkomende kosten voor het faciliteren van een opgeleide coach, de begeleiding van intervisie en een opgeleide veldassessor.

Veldassessor

Voor het assessment van twee prestaties wordt een opgeleide veldassessor ingezet naast de cursusassessor. De veldassessor wordt aangeleverd door het ROC of de vakschool waar de cursist werkzaam is.

Als een ROC of vakschool niet in staat is om een opgeleide veldassessor aan te leveren, dan zet de HvA een extra cursusassessor in die de rol van de veldassessor overneemt. De kosten daarvan bedragen in het studiejaar 2020 - 2021 € 699,-. voor de eendaagse training voor veldassessoren en € 1375,- voor de basistraining voor veldassessoren.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 11 september 2021
Ruud Belderok - Docent Werktuigbouwkunde Horizon College in Hoorn

Door deze opleiding ben ik meer mezelf geworden.

Lees verder