Hogeschool van Amsterdam

Planning en deadlines

Uw geschiktheidsonderzoek kan in principe op elke schooldag van het jaar worden afgenomen. Als u voor het volgen van onderwijs wilt aansluiten bij een groep, dan is het belangrijk om rekening te houden met het ritme van de opleiding. Begin september en begin februari zijn passende startmomenten.

Als u per 1 februari 2022 met het scholingstraject wilt starten en aan wilt sluiten bij een groep dan is het noodzakelijk om uiterlijk vrijdag 21 januari 2022 het geschiktheidsonderzoek af te leggen. De doorlooptijd van het geschiktheidsonderzoek is tenminste 8 tot 10 weken. Voor verzoeken voor het inplannen van een geschiktheidsonderzoek die na vrijdag 19 november 2021 binnenkomen geldt dat we helaas niet kunnen garanderen dat we het geschiktheidsonderzoek nog voor de start van 1 februari kunnen inplannen. Neem dus tijdig contact met ons op zodat we rekening kunnen houden met uw wensen.

Als u per 1 september 2022 met het scholingstraject wilt starten en aan wilt sluiten bij een groep dan is het noodzakelijk om uiterlijk vrijdag 8 juli 2022 het geschiktheidsonderzoek af te leggen. De doorlooptijd van het geschiktheidsonderzoek is tenminste 8 tot 10 weken. Voor verzoeken voor het inplannen van een geschiktheidsonderzoek die na zondag 8 mei 2022 binnenkomen geldt dat we helaas niet kunnen garanderen dat we het geschiktheidsonderzoek nog voor de start van 1 september kunnen inplannen. Neem dus tijdig contact met ons op zodat we rekening kunnen houden met uw wensen.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 8 oktober 2021