Planning en deadlines

Je kunt je op verschillende momenten aanmelden voor het geschiktheidsonderzoek. En het assessment kan in principe op elke schooldag van het jaar worden afgenomen. Maar let op: je moet wel rekening houden met deadlines voor de verschillende onderdelen van het geschiktheidsonderzoek. Het scholingstraject start namelijk in september en februari.

Wil je per september 2022 starten met het scholingstraject?

Als je in september 2022 met het scholingstraject wilt starten, dan kun je je tot uiterlijk 3 mei 2022 aanmelden voor het geschiktheidsonderzoek. Check de deadlines voor de verschillende onderdelen van het geschiktheidsonderzoek in het schema hieronder. Heb je een vraag? Neem dan gerust even contact op.

Globale planning

Vragen stellen tijdens het vragenhalfuur en bijwonen portfolio instructiebijeenkomst Zie overzicht.
Vrijblijvend aanmelden (kosteloos) heden tot 3 mei 2022
Afleggen rekentoets voor pabo (Wiscat) 21 maart, 13 april en 10 mei 2022
Inleveren volledig portfolio en werkgeversverklaring heden tot uiterlijk 29 mei 2022. Let op. Lever je het portfolio en/of de werkgeversverklaring later in dan kunnen we helaas niet garanderen dat we het geschiktheidsonderzoek voor de start van het scholingstraject kunnen inplannen.
Geschiktheidsonderzoek (performance assessment) heden tot 8 juli 2022
Aanmelden voor het scholingstraject en opstellen scholingsovereenkomst Pabo HvA zo snel als mogelijk na geschiktheidsonderzoek
Start scholingstraject 1 september 2022

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 11 november 2021