Hogeschool van Amsterdam
 

Psychologie van de Studiekiezer

Heb jij in je werk te maken met jongeren die voor belangrijke keuzes staan? Profielkeuzes, studiekeuzes, switchen of een eerste baan! De leergang Psychologie van de Studiekiezer verbindt actuele psychologische kennis, instrumenten en coachvaardigheden en geeft je nieuwe inzichten en handvatten voor in de praktijk.

De leergang bestaat uit negen masterclasses (die eventueel ook afzonderlijk te volgen zijn). De kosten per module zijn €375,-. De leergang levert je handvatten op die je direct gebruikt in de praktijk op basis van de inzichten uit de psychologie. Daarnaast verbeter je je gesprekstechnieken voor een studiekeuzegesprek en leer je meer over psychodiagnostiek waarmee je de (on)zin van studiekeuzetesten bepaalt.

Bekijk korte films waarin deelnemers hun ervaringen delen.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Corona informatie

In verband met de maatregelen rondom corona kunnen er mogelijk wijzigingen plaatsvinden in locatie, tijdstip van de lessen en in het contactonderwijs. Waar mogelijk zal het contactonderwijs plaatsvinden op een HvA locatie maar mogelijk moeten we uitwijken naar een externe locatie. We informeren hierover zoveel mogelijk via de site. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 29 september 2020