Psychologie van de Studiekiezer

Heb jij in je werk te maken met jongeren die voor belangrijke keuzes staan? Profielkeuzes, studiekeuzes, switchen of een eerste baan! De leergang Psychologie van de Studiekiezer verbindt actuele psychologische kennis, instrumenten en coachvaardigheden en geeft je nieuwe inzichten en handvatten voor in de praktijk.

De leergang bestaat uit negen masterclasses (die eventueel ook afzonderlijk te volgen zijn). De kosten per module zijn €375,-. De leergang levert je handvatten op die je direct gebruikt in de praktijk op basis van de inzichten uit de psychologie. Daarnaast verbeter je je gesprekstechnieken voor een studiekeuzegesprek en leer je meer over psychodiagnostiek waarmee je de (on)zin van studiekeuzetesten bepaalt.

Bekijk korte films waarin deelnemers hun ervaringen delen.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 18 september 2019