Wat levert deelname je op?

Module Leiderschap in Verandering in het Sociaal Domein

De module is ontwikkeld door De Hanzehogeschool Groningen en de Hogeschool van Amsterdam. Deze module biedt je de verdiepende kennis en nieuwe professionele vaardigheden waar de praktijk om vraagt.

Resultaat

Na afloop van de leergang heb je oog voor de complexiteit van veranderingen in organisaties en kun je daarbinnen professioneel leiderschap tonen en nieuwe initiatieven nemen. Je bent een kritische en creatieve professional die de juiste veranderstrategieën op het juiste moment weet in te zetten. Je reflecteert kritisch op jouw professioneel handelen en dat van de organisatie. Je kan daarbij anderen meenemen in veranderingen.

Certificaat

Het niveau van deze module is vergelijkbaar met hbo tot masterniveau. Na het volgen van deze module ben je in staat om op dat niveau te functioneren op het terrein van veranderkunde. Na afloop ontvang je een certificaat.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 15 maart 2021