Praktische informatie

Kosten

Deelnemen aan de leergang Loopbaancoaching kost € 2.975,- (vrijgesteld van btw). Daarnaast schaf je zelf voor ongeveer € 85,- literatuur aan: Loopbaandilemma’s (Wouter Reynaert en Rupert Spijkerman) en Coachen als professie (Ien G.M. van der Pol).

Locatie

De lessen vinden plaats op de Amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam. Wanneer onderwijs op locatie vanwege landelijke coronamaatregelen niet mogelijk is, gaan de lessen online door.

Kom kennismaken

Benieuwd of deze leergang aansluit op jouw ambities? Maak vrijblijvend kennis tijdens de proeverij. Er worden gedurende het jaar meerdere proeverijen (online) georganiseerd. Interesse? Ontvang een uitnodiging.

Toelatingseisen

Tijdens de leergang werk je met casussen uit je praktijk en ga je aan de slag met het verbeteren van je coachvaardigheden. Het is daarom van belang dat je een werkplek hebt waar je werkt met jongeren die voor studie- of loopbaankeuzes staan. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als jongerencoach, loopbaanbegeleider voor jongeren, mentor, schooldecaan, studiekeuzeadviseur of LOB-adviseur. Daarnaast is het belangrijk dat je aantoonbaar hbo werk- en denkniveau hebt.

Inschrijven

Sluit deze leergang aan op je ambities en voldoe je aan de toelatingseisen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. De eerstvolgende lichting die op 22 september 2022 van start gaat, is vol. Wil je op de wachtlijst? Schrijf je dan in en we nemen contact met je op mocht er een plek beschikbaar komen. Wanneer dit niet lukt, dan start er begin 2023 weer een nieuwe uitvoering.

Annuleren

Heb je je ingeschreven, dan mag je binnen 14 dagen na inschrijving die inschrijving ontbinden, zonder dat je daarvoor een reden voor hoeft op te geven. Eventueel betaalde kosten worden terugbetaald. Het ontbinden kan per mail. Na 14 dagen geldt de annuleringsregeling uit de algemene verkoopvoorwaarden voor particuliere afnemers: Algemene verkoopvoorwaarden voor particuliere afnemers.

Voor de leergang kun je STAP-budget aanvragen

Je kunt via het STAP-budget een tegemoetkoming van € 1.000,- in de studiekosten aanvragen. De rest betaal je zelf of draagt je werkgever (of een andere partij) bij. Om het STAP-budget aan te vragen heb je een STAP-aanmeldbewijs nodig (SAB). Neem daarvoor contact met ons op via loopbaancoaching@hva.nl. Voor meer informatie over STAP, zie www.hva.nl/stap en www.stapuwv.nl.

Voor de leergang die op 22 september van start gaat, kun je helaas geen STAP budget meer aanvragen. Om gebruik te kunnen maken van STAP budget moet de opleiding minimaal 4 weken na je aanvraag te starten en binnen 3 maanden na het betreffende tijdvak.

Wil je gebruik maken van STAP voor de leergang die op 19 januari 2023 start? Dan kun je STAP budget aanvragen bij het subsidietijdvak dat op 1 november opent. Schrijf je dan online in voor de leergang en stuur ons een mail dat je gebruik wilt maken van STAP. Wij zorgen er dan voor dat jij op tijd (voor 1 november) jouw STAP Aanmeldbewijs (SAB) in je mailbox ontvangt.

Regeling Bescherming Persoonsgegevens

Leven Lang Ontwikkelen FMR werkt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit houdt in dat persoonlijke gegevens van cursisten niet zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Voor meer informatie over persoonsgegevens en privacybeleid, zie College Bescherming Persoonsgegevens .

Contact

Heb je een vraag? Neem contact op met Emily van Houts of Keziban Öztas via loopbaancoaching@hva.nl.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 4 augustus 2022