Hogeschool van Amsterdam

Meer informatie en informatie rondom Corona

Heb je nog vragen? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen hieronder. Mocht je het antwoord niet vinden, neem dan gerust contact op.

Ja, je moet in het dagelijks werk contact hebben met klanten in het kader van Schuldhulpverlening.

Het niveau van deze module is vergelijkbaar met hbo tot masterniveau waardoor het noodzakelijk is om een HBO-vooropleiding te hebben voltooid.

De meesterproef is een wat grotere opdracht waarin verschillende componenten en thema’s van de leergang en een eigen innovatie samenkomen in een eindopdracht.

Locatie

In verband met de maatregelen rondom corona kunnen er mogelijk wijzigingen plaatsvinden in locatie, tijdstip van de lessen en in het contactonderwijs. Lessen vinden deels online plaats en er is een keer per maand een fysieke lesdag. Het contactonderwijs zal plaatsvinden op een HvA locatie in Hilversum. We informeren hierover zoveel mogelijk via de site. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Regeling Bescherming Persoonsgegevens

Leven Lang Ontwikkelen FMR werkt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit houdt in dat persoonlijke gegevens van cursisten niet zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Voor meer informatie over persoonsgegevens en privacybeleid, zie College Bescherming Persoonsgegevens .

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 3 maart 2021