Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven

Via het online formulier kun je je aanmelden voor de leergang Expert Schuldhulpverlener. Zodra er een startdatum van een nieuwe uitvoering van de leergang bekend is, wordt deze vermeld op de site. Het vooruitzicht is om in het voorjaar van 2021 een nieuwe leergang te starten.

De opleidingsdag is eens per twee weken op de vrijdag op een nader te bepalen locatie in het land. We hebben binnen de opleiding plek voor maximaal 20 deelnemers.

Aanmelding

Aanmelden voor de eerstvolgende leergang kan via het online formulier. Tot 3 weken voor de start van een nieuwe leergang kun je je nog bedenken en zonder kosten annuleren. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving.

Annulering

Heb je je ingeschreven, dan mag je binnen 14 dagen na inschrijving die inschrijving ontbinden, zonder dat je daarvoor een reden voor hoeft op te geven. Eventueel betaalde kosten worden terugbetaald. Het ontbinden kan per mail. Na 14 dagen geldt de annuleringsregeling uit de algemene verkoopvoorwaarden voor particuliere afnemers: Algemene verkoopvoorwaarden voor particuliere afnemers.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 7 juli 2020