Hogeschool van Amsterdam
 

Incompany - Het WRITIC-assessment

Buiten de reguliere studiedagen zoals hieronder aangegeven, zijn ook in-company scholingen mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor samenwerking te verkennen.

Over

Het WRITIC-assessment bestaat uit drie domeinen: Kind, Omgeving en Papier- en pentaken. Per domein worden verschillende taken geobserveerd die informatie voor advies en interventie verschaffen.

Het meetinstrument wordt afgenomen bij kinderen waarvan leerkrachten zich zorgen maken over de uitvoering van papier- en pentaken. Op basis van de uitkomst van het WRITIC-assessment ontvangt de leerkracht advies.

Lees meer over WRITIC

Voor wie

De cursus is bestemd voor kinderergotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, kinderoefentherapeuten en speciale leerkrachten uit het basisonderwijs. Voor incompany is het uiteraard mogelijk om in gesprek te gaan over de groepssamenstelling.

Programma

De cursus kan incompany volledig op maat gemaakt worden, naar gelang de behoefte. Gewoonlijk bestaat de cursus uit één dag. Tijdens de cursusdag wordt informatie gegeven over de achtergrond, ontwikkeling en inhoud van de WRITIC. Het afnemen en interpreteren van het WRITIC-assessment wordt uitgebreid geoefend. Daarnaast wordt er informatie geboden over advies en interventie.

Na de studiedag kunnen de deelnemers het WRITIC-assessment betrouwbaar gebruiken in de beroepspraktijk.

Cursusmateriaal

Deelnemers ontvangen het studiemateriaal (sheets) en de manual van het WRITIC-assessment bij aanvang van de cursus.

Prijs

Prijs is op aanvraag.

Meer informatie

Bij vragen kun je het formulier invullen of een mail studeren naar writic@hva.nl.

24 september 2021