Hogeschool van Amsterdam
 

Mobile Development

De ICT-cursus Mobile Development van de Hogeschool van Amsterdam is geschikt voor professionals die de stap richting Mobile Development willen maken.

De cursus Mobile Development van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) is geschikt voor professionals die de stap richting Mobile Development willen maken. Enige programmeervaardigheid in Java is een vereiste.

De cursus Mobile Development start met een project waarin je met gangbare technologieën een mobiele applicatie uitwerkt, van ontwerp en realisatie tot en met het testen. Daarnaast ga je aan de slag met de onderwerpen mobile design and prototyping en mobile application development. In het tweede gedeelte van het semester komen mobile infrastructure and security en trends en ontwikkelingen aan de orde.

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om een mobiele applicatie te ontwikkelen, rekening houdend met infrastructuur, gebruikswensen en security.

Een uitgebreide beschrijving van de cursusmodules vind je in de studiegids van HBO-ICT: Software Engineering.

Cursusdeelnemers en studenten van de deeltijdopleiding HBO-ICT krijgen gezamenlijk klassikaal les. De lessen zijn op maandag- en donderdagavond van 18:40 tot 22:00 uur. Daarnaast besteed je 12 tot 16 uur per week aan zelfstudie.

Voor toelating tot deze cursus moet je minimaal in het bezit zijn van een mbo-4-diploma, havo-diploma of een vwo-diploma.

Ook vragen we om een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar je capaciteiten om de cursus te kunnen volgen en naar de bruikbaarheid van de cursus voor jou. Na het intakegesprek wordt je aanmelding definitief.

€ 4.235,50

Na succesvolle afronding van de cursus Mobile Development krijg je het hbo-certificaat Mobile Development van de Hogeschool van Amsterdam.

Het Theo Thijssenhuis (op de Amstelcampus) is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Metrohalte Weesperplein, uitgang Mauritskade.

Op de Amstelcampus zijn twee openbare (auto) parkeergarages (Q-Park Centrum Oost Amstelcampus en Q-Park Weesperplein Amstelcampus). Het parkeertarief is hetzelfde als op straatniveau, € 4,00 per uur. Bekijk de plattegrond.

Weet je nog niet zeker of deze cursus iets voor jou is? Vraag een kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kan zowel telefonisch als persoonlijk.

De cursus Mobile Development wordt een keer per jaar aangeboden in september. Ben je geïnteresseerd in deze cursus en wil je per 31 augustus 2020 starten? Meld je dan uiterlijk op 24 augustus 2020 aan via de aanmeldbutton.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 21 juli 2020