Hogeschool van Amsterdam
 

Business Applications Design

De ICT-cursus Business Applications Design van de Hogeschool van Amsterdam draait om het gehele software ontwikkelproces: ontwikkeling, beheer en organisatie.

Spreekt deze cursus jou aan? Vraag dan eerst een kennismakingsgesprek aan via ict-deeltijd@hva.nl. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek wordt duidelijk of je je vervolgens kunt inschrijven voor de cursus.

De cursus Business Applications Design van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) is geschikt voor professionals die gebruikmaken van business processen om het functionele ontwerp van een applicatie te ontwikkelen.

De cursus Business Applications Design draait om het gehele software ontwikkelproces: ontwikkeling, beheer en organisatie.

Tijdens de cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Business requirements
  • Functioneel design
  • Functioneel beheer
  • Project management

Een uitgebreide beschrijving van de cursusmodules vind je in de studiegids van HBO-ICT: Software Engineering .

Cursusdeelnemers en studenten van de deeltijdopleiding HBO-ICT krijgen gezamenlijk klassikaal les. De lessen zijn op maandag- en donderdagavond van 18:40 tot 22:00 uur. Daarnaast besteed je 12 tot 16 uur per week aan zelfstudie.

Voor toelating tot deze cursus moet je minimaal in het bezit zijn van een mbo-4-diploma, havo-diploma of een vwo-diploma.

Ook vragen we om een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar je capaciteiten om de cursus te kunnen volgen en naar de bruikbaarheid van de cursus voor jou. Na het intakegesprek kun je je aanmelden voor de cursus.

€ 4.235,50

Na succesvolle afronding van de cursus Business Applications Design krijg je het hbo-certificaat Business Applications Design van de Hogeschool van Amsterdam.

Het Theo Thijssenhuis (op de Amstelcampus) is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Metrohalte Weesperplein, uitgang Mauritskade.

Op de Amstelcampus zijn twee openbare (auto) parkeergarages (Q-Park Centrum Oost Amstelcampus en Q-Park Weesperplein Amstelcampus). Het parkeertarief is hetzelfde als op straatniveau, € 4,00 per uur. Bekijk de plattegrond.

De cursus Business Applications Design wordt een keer per jaar aangeboden in februari. Ben je geïnteresseerd in deze cursus en wil je per 1 februari 2021 starten? Meld je dan uiterlijk op 25 januari 2021 aan via de aanmeldbutton.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 3 februari 2021